Kookkunsten op (stoom)niveau!

Whirlpool lanceert innovatieve lijn met gebruiksvriendelijke stoomovens

Dat technologie het leven een stuk leuker én lekkerder kan maken, bewijst Whirlpool andermaal met zijn nieuwe stoomovens uit de W7 Collection. Het geheim achter de krokante korst van zelfgebakken brood, een sappig gebraad of knapperig geroosterde groenten? Drie verschillende stoomniveaus! Je favoriete recepten krijgen een heerlijke twist en veranderen in de beste versie van zichzelf…

Met de W7 Collection, een gloednieuwe lijn inbouwapparaten, combineert Whirlpool duurzame technologie met elegant design. De strakke maar verfijnde vormgeving met gepolijst staal en glas gaat perfect op in de minimalistische interieurs van vandaag. Daarbij loodst de intuïtieve interface je feilloos door de wereld van het stoomkoken!

SteamSense
De nieuwe stoomovens zijn een technisch vernuft met hun drie verschillende luchtvochtigheidsniveaus, maar zijn tegelijk heel eenvoudig te gebruiken. Zo teken je zonder moeite voor een knapperig, sappig of mals resultaat. Vul het watereservoir, dat naadloos geïntegreerd is in de oven, gewoon met water en kies je stoomniveau. Het hoge niveau (75% stoom) is ideaal voor delicate vis, midden (50% stoom) garandeert je mals vlees of perfect geroosterde groenten, en het lage niveau (25% stoom) leent zich voor het lekkerste brood en gebak. Kortom, dankzij de SteamSense-functie van Whirlpool hoef je geen chef-kok te zijn om van alle voordelen van koken met stoom te genieten.

6TH SENSE & Cook4
De W7 Collection is uitgerust met de revolutionaire 6TH SENSE-technologie van Whirlpool die het koken van begin tot eind heel intuïtief maakt. Daarbij krijg je stapsgewijs richtlijnen om de beste resultaten voor je gerecht te bereiken. Zo past de 6TH SENSE-technologie automatisch de kooktijd, temperatuur en vochtigheid aan. Twijfel je aan de baktijd van je brood? Selecteer het recept uit de dertig keuzemogelijkheden en je oven neemt het professioneel van je over. Dankzij de Cook4-functie kan je bovendien vier afzonderlijke gerechten bereiden – van voorgerecht tot nagerecht – zonder dat smaken of aroma’s zich vermengen. Aan gebruiksgemak én inspiratie geen gebrek met W7!

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.