100% frisse was, zelfs als je ‘m vergeet!

Geen kreuken of geurtjes dankzij unieke draai- en stoomtechnologie van FreshCare+ Steam

Dat Belgische consumenten de FreshCare+ Steam van Whirlpool recent nog tot ‘Product van het jaar 2019’ verkozen, mag niet verbazen. Deze innovatieve machine houdt je was immers tot 6 uur na het einde van je wasprogramma fris. Dankzij regelmatige stoominjecties en zachte draaibewegingen krijgen bacteriën geen kans. Geen geurtjes dus, geen kreuken én nog een hele waslijst andere troeven. En dankzij het nieuwe bedieningspaneel en de aangenamere draaiknop is de machine nu nóg fijner om te gebruiken.

Vergeet jij net als 70% van de consumenten weleens je was in de wastrommel na het einde van de wascyclus? Om hem dan maar opnieuw te wassen omwille van geurtjes of kreuken? Voortaan kan je gerust zijn. De wastrommel van de FreshCare+ Steam draait tot 6 uur na het einde van je wasprogramma regelmatig nog even na, en blaast af en toe wat stoom in de trommel. Zo krijgen bacteriën – en geurtjes - geen kans. Je was voelt bovendien aangenaam warm aan als je hem uit de trommel haalt. Stressen omdat je de was niet meteen uit je wasmachine kan halen, hoeft dus niet langer. 

Slimme technologie
De FreshCare+ Steam is met haar intuïtieve 6TH SENSE-technologie dan ook een bijzonder slimme machine. Eerst en vooral omdat intelligente sensoren in kaart brengen hoeveel was er zich in de trommel bevindt en om wat voor type het gaat. Daarna berekent je wasmachine hoeveel water, energie en tijd er nodig is voor de perfecte wasbeurt. Makkelijk én energiezuinig.

Het SoftMove-systeem stemt de trommelbewegingen dan weer af op de soort stof. De 15 verschillende wasprogramma’s - van jeans en katoen tot wol en zijde – passen hun snelheid en soort rotatie aan voor een superieure reiniging. Anders gezegd: wassen en verzorgen gaan bij deze machine hand in hand. Kleuren en vormen zijn beter beschermd, en vlekken worden op 15°C even effectief verwijderd als op 40°C.

Op 20 minuten opgefrist
Vernieuwend is ook de SteamRefresh-cyclus: een speciaal programma waarmee kledij die nét niet vuil genoeg is om te wassen, op amper 20 minuten – en met een verbruik van slechts 2 glazen water – opnieuw opgefrist wordt. Onnodig wassen, is dus niet meer aan de orde. De functie SteamHygiene tot slot verwijdert tot 99.9% van de bacteriën op het einde van de wascyclus. De vezels van je kledij worden tot in de diepte gereinigd op een natuurlijke manier, zonder chemische additieven. Goed voor de natuur én voor de gevoelige huidjes.

Praktische info

  • Energieklasse: A+++ tot A+++-30%
  • Zwiersnelheid: 1.400 tot en met 1.600 tpm
  • Capaciteit: van 6 tot en met 9 kg 
  • Richtprijs: vanaf 399 euro

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.